Предоставяне на лични данни

 

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 

МЕДЕКО КОМЕРС ЕООД, ЕИК 201649828, със седалище и адрес на управление 1000 София, ул. Цар Самуил 30, ап.2 е Администратор на лични данни.

Общата ни политика за защита на личните данни урежда използването и съхранението на Вашите данни в съответствие със Закона за защита на личните данни и с Общия регламент относно защита на данните (GDPR) - Регламент (ЕС) 2016/679.

Поверителността на Вашите лични данни е наш приоритет. Поради тази причина в настоящата Декларация за поверителност се обясняват механизмите и методите за събираните и съхранявани от нас лични данни на настоящи, бъдещи и потенциални клиенти, както и на ползватели на medeko.biz и ecotonus.eu

АДМИНИСТРИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни се обработват на адреса на управление на компанията.

Хостингът и съхранението на вашите данни се извършват в СуперХостинг.БГ ООД.

МЕДЕКО КОМЕРС ЕООД се задължава да опазва и съхранява личната информация на клиентите си, да се въздържа от неетични практики, използвани в интернет, както и да не предоставя данните Ви на трети лица.

ВИДОВЕ ЛИЧНИ ДАННИ, СЪБИРАНИ И ИЗПОЛЗВАНИ ОТ НАС

Можем да събираме и обработваме следните видове лични данни:

  1. информацията, която предоставяте при попълването на форма за контакт, налична на medeko.biz и ecotonus.eu като име, фамилия, телефонен номер, имейл адрес, както и всяка допълнителна информация, която Вие доброволно сте попълнили;

  2. информацията, която предоставяте във връзка с регистрация, изпълнение на поръчка или с предоставяне на услуга в онлайн магазина ecotonus.eu;

Личните данни, посочени със звездичка във формулярите за събиране на данни, са задължителни, тъй като те са необходими за изпълнение на заявените операции или действия. При липсата на задължителна информация заявките за тези операции или действия не могат да бъдат обработени и изпълнени.

 

ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО СЪБИРАМЕ АВТОМАТИЧНО

Когато посещавате Уебсайтовете medeko.biz и ecotonus.eu, ние събираме известна информация автоматично:

IP адреси


IP адресът е уникален идентификатор, използван от някои електронни устройства, за да се идентифицират и комуникират помежду си в Интернет. Когато посещавате нашия Уебсайт, можем да използваме IP адреса на използваното от Вас устройство. Използваме тази информация, за да определим общото физическо местоположение на устройството и да разберем в кои географски райони се намират ползвателите.

Статистика


Уебсайтовете medeko.biz и ecotonus.eu използват Google Analytics за генериране на статистически отчети. Тези отчети ни показват примерно колко ползватели са посетили Уебсайтовете, кои страници са били посетени и в кои географски райони са разположени ползвателите на Уебсайта. Информацията, събрана чрез статистическите данни, може да включва примерно Вашия IP адрес, уебсайта, който Ви е пренасочил към нашия Уебсайт и вида на устройството, което сте използвали. Вашият IP адрес е скрит в нашите системи и ще бъде използван само ако това е необходимо за разрешаването на технически проблем, за управление на Уебсайта и за да бъде получена обща представа за предпочитанията на ползвателите. Информацията за трафика на Уебсайта е достъпна само за оторизиран персонал. Ние не използваме тази информация, за да идентифицираме ползвателите и не споделяме тази информация с трети страни.

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Имате възможност да кликнете върху специалните икони на социални мрежи като Twitter, Facebook, Linkedin Pinterest, които са достъпни на нашия Уебсайт.

Когато кликнете върху тези икони е възможно на получим достъп до личната информация, която сте публикували и е достъпна във Вашите профили във въпросните социални мрежи. Ние нито създаваме, нито използваме бази данни отделно от тези социални мрежи въз основа на личната информация, която сте публикували там, и ние не обработваме никакви данни, свързани с Вашия профил и достъпни чрез тези средства.

Ако не искате да имаме достъп до Вашата лична информация, публикувана в публично достъпното пространство на Вашия профил в социалните мрежи, тогава следва да спазите процедурите, предоставени от въпросните социални мрежи, за да ограничите достъпа до тази информация.

ЦЕЛИ, ЗА КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние използваме Вашите лични данни за следните цели:

  1. за да отговорим на Вашите искания, като примерно искания за информация, търсения, брошури или друго съдържание;

  2. за да персонализираме и подобрим използването на нашия Уебсайт от Ваша страна;

  3. за да Ви предложим нашите продукти и услуги и/или продуктите и услугите на нашите партньори;

  4. за поддържане на акаунта на клиента, включително регистриране на поръчки, изпращане на поръчки, фактуриране, разрешаване на спорове свързани с поръчки или разглеждане на изискванията им.

  5. за други цели, ако е приложимо, за които ще Ви информираме, когато събираме Вашите данни.

РАЗКРИВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Сигурността и поверителността на Вашите лични данни са от голямо значение за нас. Ето защо ограничаваме достъпа до Вашите лични данни само до:

  1. членовете на нашия персонал, които трябва да разполагат с тази информация, за да обработят Вашите поръчки или за да Ви предоставят исканата услуга;

  2. СПИДИ АД, предоставяща куриерски услуги;

  3. СуперХостинг.БГ ООД, предоставяща хостинг услуги.

ВРЕМЕ НА СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

С попълване на форма за контакт, налична на medeko.biz и/или регистрация в ecotonus.eu, потребителите дават своето съгласие за събиране, съхранение и обработка на техните лични данни с цел обработването на поръчка или запитване в посочените по-горе уебсайтове. Администраторът съхранява личните данни на всеки един потребител до момента, в който потребителят не изяви изричното желание неговите лични данни да бъдат изтрити от базата данни, съхранявана от администратора.

ЗАЛИЧАВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Ако НЕ ЖЕЛАЕТЕ Вашите лични данни да се съхраняват, можете да заявите своето желание за заличаване на Вашите данни на имейл адрес: mail@medeko.biz

НАДЗОРЕН ОРГАН

Комисия за защита на личните данни, с адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2; Телефон: 02 915 3518; е-mail: kzld@government.bg , kzld@cpdp.bg; http://www.cpdp.bg